Nog even genieten van "The City..."
Blijf op de hoogte en volg Edwin
08 Juli 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Als ik me juist heb laten informeren kom ik dadelijk voor een jaar terecht in een fantastisch natuurgebied, in een echt plattelandsdorpje, met geweldige watervallen en uitgestrekte bossen. Wat heerlijk lijkt me dat, maar ik kan nu zeker ook erg genieten van de tegenstelling die The Big Apple te bieden heeft.
Ik ben nu dus in New York, New York. Samen met een vriend van mij ben ik mijn Engels nog even aan het aanscherpen en ben ik daarnaast mijzelf aan het voorbereiden op de trip naar Japan.
Ik heb hier alvast wat business suits ingeslagen voor de transformatie naar mijn "Japanse ik" (zie: foto).
Eind juli kom ik dan weer even terug naar Nederland om alles daar af te ronden en dan vlieg ik op 5 augustus naar Japan.
Na die datum zal ik weer wat van me laten horen. Jullie weten dan nu tenminste dat dit de juiste site is om mijn avonturen in Japan te kunnen volgen.
Veel leesplezier alvast!
Groetjes van Edwin.
09 Juli 2006 - 05:58
Wijbrandt:
Dag Edwin,
De nieuwe Edwin ziet er bijkans deftig uit. Je hebt al weer heel wat gezien in New York. Goed idee om je engels nog even aan te scherpen nu je het echt gaat gebruiken. Betekent dat dan ook dat je extra veel leest, praat of tv kijkt?
Hartelijke groeten,
Wijbrandt -
23 Juli 2006 - 17:49
Jan:
Hoi Edwin,
Je bent strak in het pak bijna niet te herkennen.
Leuk joh die foto's en de top 10. Ik heb het met veel interesse gelezen en blijf je volgen.
Groetjes
Jan -
26 Augustus 2006 - 09:13
Herman:
Zo te zien hoeft Rita Verdonk zich niet druk te maken over jouw inboergerungscursus. Nog ter verfijning: Daar bij jouw huis is ook mooi plek om 's morgens vroeg wat Tai Chi te doen bij opkomende zon.
Het gaat je goed!!
Een warme groet.
P.s. wij zijn ook weer begonnen op Hezeland.