Sayonara NOVA!
Door: Edwin Huits
Blijf op de hoogte en volg Edwin
30 Oktober 2007 | Japan, Tokio
Hoi allemaal!
Hier even een kort berichtje uit Japan.
Ik merk dat jullie het nieuws (over Japan) allemaal erg goed volgen en als gevolg daarvan heb ik al van een aantal van jullie bezorgde e-mailtjes ontvangen over het faillissement van NOVA. Ik vind het erg lief dat jullie zo met mij meeleven en het doet me erg goed.
Gelukkig kan ik melden dat ik niets met NOVA te maken heb, behalve dan het feit dat een aantal van mijn vrienden voor NOVA werkten.
Ik heb gelukkig een contract met het JET Programme, een niet commerciële organisatie van en door de overheid van Japan, die niet failliet zal gaan tenzij ze besluiten de belastingcenten op een andere manier te gaan besteden of tenzij Japan als land failliet gaat. Mijn baan is dus erg zeker voor zo lang mijn contract duurt.
Voor de mensen die ik hier ken die voor NOVA werkten is het echter wel allemaal heel erg vervelend. Ze kregen de laatste maanden al geen salaris meer en ze zijn meteen hun huis, werkvergunning en daarmee ook verblijfsvergunning kwijt.
Normaal is het in Japan gigantisch makkelijk om een baan te vinden als leraar Engels, maar nu zoveel mensen tegelijk op straat zijn komen te staan is het verhaal natuurlijk iets anders.
Bedankt in ieder geval voor de lieve e-mailtjes. Blijf schrijven!
Ik vermoed zeer binnenkort meer informatie te kunnen verschaffen over mijn vlucht naar Nederland.
Groetjes van Edwin
P.S.: Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in wat foto’s van mij en/of de band waarin ik speel... we hebben een website en alhoewel deze nog steeds onder constructie is kun je er al het een en ander op terugvinden (zoals foto’s dus). Sorry dat we op dit moment alleen pas een Engelstalige site hebben, zodra de site qua opzet helemaal klaar is zullen we ook gaan werken aan vertalingen in: Japans, Afrikaans, (misschien ook Duits en Frans) en Nederlands.
De URL voor deze site is: www.bashculture.com
Hier even een kort berichtje uit Japan.
Bedankt in ieder geval voor de lieve e-mailtjes. Blijf schrijven!
Groetjes van Edwin
De URL voor deze site is: www.bashculture.com
30 Oktober 2007 - 07:48
Wim:
Hoi Edwin, ik lees dat het je goed gaat en veel avonturen beleefd.
Een hartelijk groet uit Voorschoten. -
30 Oktober 2007 - 08:44
Erwin:
Hé Edwin, we zijn je zeker nog niet vergeten hoor. De tijd vliegt! Ik probeer je avonturen zo goed als het gaat te volgen. Erg leuk allemaal.
Groeten uit Pernis. -
30 Oktober 2007 - 08:46
Tom En Akemi:
Ik kan niet wachten om met jou en Itgen in Duitsland een snitzel te halen en je natuurlijk aan mijn zoontje voor te stellen!!
Groetjes Tom en Akemi
30 Oktober 2007 - 15:23
Bob:
Heey Edje!
Gelukkig maar dat je er zelf geen last van hebt! Ben benieuwd wanneer je naar NL komt!! Staan er ook al filmpjes op Youtube van bash culture?
Bob -
30 Oktober 2007 - 18:25
Frederique:
Hey Edwin,
Ticket naar NL? Voor vakantie neem ik aan?
Gelukkig heb je je baan nog! Geniet ervan zolang het duurt :)
Knuf,
Frederique