Interlude...
Blijf op de hoogte en volg Edwin
10 Oktober 2006 | Japan, Tokio
Over het algemeen ga ik op deze weblog niet openlijk in op vragen of opmerkingen die geplaatst worden bij berichten, maar omdat er binnenkort wellicht nog een vervolg komt op het verhaal van de WC’s en de Japanse schoonheden vond ik het wel interessant om heel eventjes kort een antwoord te geven op de vraag van Bart.
Het klopt dat ik nogal veel in “zwart/wit plaatjes” of extremen denk. Waarschijnlijk komt dit doordat extremen vaak interessanter zijn voor mij. Dat zegt overigens niet dat ik niet kan genieten van de dingen die zich afspelen in het grijze gebied, want ook die (soms kleine) dingen kunnen erg belangrijk zijn, maar ook in die dingen heb je dan weer extremen (die ik dus persoonlijk interessanter vind).
De meeste hoogte en/of dieptepunten bestaan vaak uit extreme situaties of gebeurtenissen, die daardoor uitstaan boven de sleur of “gewone” gebeurtenissen van alledag. Het beste verhaal zit naar mijn mening dan ook vaak in de extreme hoek en als je maar genoeg extreme uitspraken doet komen de discussies en vervolgverhalen vanzelf los (houdt overigens niet in dat je het zelf altijd eens hoeft te zijn met de uitspraken die je doet;) ).En hoe meer nuance, hoe minder ruimte voor reacties van anderen :)
Het is overigens nooit mijn bedoeling om mensen voor het hoofd te stoten met mijn soms wat extreme uitspraken, dus als dat wel gebeurd is of nog gaat gebeuren dan bied ik bij deze alvast mijn welgemeende excuses aan.
Buiten dit antwoord verwijs ik graag naar de reactie van Jan Pronk. (Thanks!)
Op het gebied van de liefde (en voor de mensen die het interesseerd: seks hoort voor mij bij liefde) is mijn leven op dit moment overigens oersaai. Er gebeurt wat dat betreft niets en ik doel dus nergens op met mijn laatste verhaal. Ik probeer jullie wat dat betreft niet meer te vertellen dan hetgeen iedereen letterlijk kan lezen.
Bart: ik hoop dat dit jouw vraag beantwoord en we moeten inderdaad binnenkort maar weer eens bellen. (O, en wat betreft Canada: volgend jaar hopelijk een betere lichting;) )
Teunis en Joke: ik moest erg lachen om jullie reactie en ik ben het helemaal met jullie eens!
Voor iedereen die mijn berichten leest en geïnteresseerd is in mijn contactgegevens (adres, telefoonnummer, etc.): stuur even een e-mailtje naar me (edwinhuits@gmail.com), dan hoef ik niet al mijn gegevens op het internet te zetten.
Buiten dit antwoord verwijs ik graag naar de reactie van Jan Pronk. (Thanks!)
20 Oktober 2006 - 11:34
Eric Spaan:
hmmm, seks en liefde gaan samen? Ok, ik zal het onthouden!
Je krijgt trouwens de hartelijke groetjes van Sarah uit Springfield!