Speciale nieuwjaarsuitzending! - Reisverslag uit Tokio, Japan van Edwin Huits - WaarBenJij.nu Speciale nieuwjaarsuitzending! - Reisverslag uit Tokio, Japan van Edwin Huits - WaarBenJij.nu

Speciale nieuwjaarsuitzending!

Door: Edwin Huits

Blijf op de hoogte en volg Edwin

29 December 2007 | Japan, Tokio

Hallo allemaal!

Het is inmiddels alweer een maand geleden sinds ik iets van me heb laten horen, maar voor jullie, trouwe lezers van deze site / vrienden / kennissen / bekenden, heb ik iets speciaals gemaakt. Klik op de onderstaande link om te zien wat ik voor jullie heb gemaakt.

Allemaal de beste wensen voor 2008!

Liefs,

Edwin

• 29 December 2007 - 12:34

Erwin:

Hé Edwin,

Ik kan niet anders zeggen... Wat een geweldig filmpje!! Leuk even om kijkje te nemen in je leven daar.
    Een kort berichtje als dit kan daar weinig recht aan doen, maar ik wens je toch heel oprecht een zeer goed, gezond, creatief en muziekaal 2008 toe!

Ik hoop dat we elkaar komend jaar weer een keertje tegen gaan komen.

Groeten,

Erwin

• 29 December 2007 - 13:15

Teunis En Joke:

He Edwin GEWELDIG filmpje echt heel leuk.we hopen dat je een goed jaar daar mag hebben in 2008.Groetjes

• 29 December 2007 - 13:33

Rob En Joke:

Hoi Edwin,

Leuk filmpje, zeg! Goed om je weer eens te zien(op beeld dan). Zo te zien gaat het goed met je. We willen je een heel gelukkig en gezond 2008 toewensen. Hopelijk zien we je nog eens in levende lijve dit jaar?

Rob en Joke

• 29 December 2007 - 13:38

Carla:

Lieve Edwin,

Fantastisch, wat een leuk filmpje. Wat fijn om je weer eens te zien! Ik vind dat je er goed uitziet joh! Ik hoop je ook in het komende jaar weer live te zien!
    In ieder geval alvast een fantastisch 2008 toegewenst, een jaar met vele kansen voor de band. Ik heb het filmpje van de band bekeken en ik vind de muziek heerlijk in het gehoor liggen. Gave foto's hebben jullie trouwens gemaakt van de bandleden en van jou en de zangeres.

Lieve Edwin, ook jij een heel goed uiteinde toegewenst en een goede start in het nieuwe jaar

liefs,
    Carla

• 29 December 2007 - 16:10

Marian & Wim:

Errug leuk filmpje Edwin,
    ook van ons de allerbeste wensen voor 2008.

• 29 December 2007 - 17:02

Martijn Ras:

Hoi Edwin,

Marieke en ik hebben net je filmpje bekeken! Geweldig!!! en wat leuk om je even in 'levende lijve' te zien!! Wat een avonturen beleef je daar zeg!! Echt heel gaaf!

Ook wij wensen je heel veel goeds voor 2008 en we hopen je nog wel eens in het echt te zien hoor!!

groetjes van Martijn en Marieke

• 29 December 2007 - 17:58

Frederique:

Hey Edwin,
    Je filmpje was erg leuk om te zien. Maarre:
    a) waarom staat de kerstboom al als jullie sinterklaas vieren?
    b) walvis?! Ga je schamen!
    Alvast de beste wensen voor 2008!!!
    Groetjes
    Frederique

• 29 December 2007 - 21:43

Marvin:

Hey Eddie, erg gaaf filmpje, daar kan geen kerstkaart aan tippen. Gelukkig nieuwjaar en hopelijk tot snel weer in Nederland.

• 29 December 2007 - 22:51

Koen & Kim:

WAuw , wat een geweldig leuk filmpje! Goed om te zien dat je daar zo helemaal ingeburgerd bent maar dat je de Nederlandse cultuur in je hart blijft dragen. Je ziet er goed uit! En zoals we kunnen zien gaat het goed met je... Een groot avontuur... Voor jou ook een spetterende jaar wisseling en een fantastisch 2008 toegwenst..
    Groetjes Koen en Kim

• 29 December 2007 - 23:01

Herman:

Met genoegen naar je tube gekeken. Gaaf! Wens je alle goeds toe in 2008.

• 30 December 2007 - 16:16

Teddy:

He Eddy, geweldige show. Ik heb ervan genoten. Hoop je binnen niet al te lange tijd te zien.

Een goed en gelukkig 2008.

Groetjes Teddy

• 01 Januari 2008 - 18:37

Buurtjes De Kluis:

Een heel goed en gezond 2008 voor jou gewenst in het verre Japan. Wellicht tot ziens...
    Ray, Jan, Niek en Lotte

• 02 Januari 2008 - 02:28

Tom:

Gaaf filmpje Edwin, gelukkig nieuwjaar!

• 05 Januari 2008 - 18:10

Tom En Akemi:

~AKEOME~

Edwin fantastische compilatie! Akemi en ik hebben er echt van genoten. Je ziet er goed uit jongen. Akemi zegt dat je ogen veel meer stralen (kirakira kagayaiteiru)dan toen je nog in Nederland woonde. Maar we hopen wel dat je snel weer in keer op bezoek kunt komen. We willen je dolgraag aan ons zoontje voorstellen.
    Ik wens jou ook een fantastisch 2008 en hopelijk tot snel. Groetjes Tom en Akemi