De foto's... - Reisverslag uit Tokio, Japan van Edwin Huits - WaarBenJij.nu De foto's... - Reisverslag uit Tokio, Japan van Edwin Huits - WaarBenJij.nu

De foto's...

Blijf op de hoogte en volg Edwin

19 Januari 2007 | Japan, Tokio

Hallo allemaal!

Paul, bedankt voor je verhaal! Natuurlijk wordt dit verhaal nog mooier met foto's. Die zou ik online zetten hadden Paul en ik afgesproken, maar ik heb sinds kort een nieuwe computer, maar dat is een mac en sommige dingen zoals even snel foto's online zetten werken dan toch opeens net even anders dan dat ik gewend was. Het is me dus nog niet gelukt, maar ik zal morgen wanneer ik iets meer tijd heb, nog even verder gaan sleutelen om te zorgen dat jullie de foto's die Paul heeft gemaakt ook kunnen zien.

Inmiddels is iedereen denk ik weer begonnen met werken. Ik hoop dat jullie allemaal een leuke vakantie hebben gehad.
Mijn excuses nog overigens voor het feit dat ik er bij mijn laatste bericht ("Edwin op TV") niet bij had vermeld dat het NHK Education was. Sorry dus voor al die mensen die naar een vaag programma hebben zitten kijken op NHK. Eerlijk gezegd hebben jullie niet echt iets gemist. Het programma was erg saai en ik ben misschien 2 seconden in beeld geweest.

Ik heb begrepen dat er in Nederland een enorme storm aan het huishouden is. Hier in Yamato-cho is het nog steeds erg zacht (al is het wel koud in huis) en we hebben zover pas 1 dag sneeuw gehad.

Als het probleem met de foto's is opgelost volgen er binnenkort nog: foto's van Sumo in Fukuoka, veel foto's van mijn geweldige trip naar Tokyo in de kerstvakantie en natuurlijk een uitgebreid verslag van die reis. Daarna is het nieuwe jaar weer echt begonnen en zal ik jullie weer wekelijks op de hoogte proberen te houden van het leven hier.

Tot binnenkort!

Edwin.

• 19 Januari 2007 - 07:45

Sharp:

Hey Ed! Goed om van je te horen. Leuk verhaal van Paul.
    De band is vorig weekend bij elkaar geweest. Was leuk en goed. We missen je wel heel erg. We willen allemaal nog graag naar Chuck in de US. Kun je aub doorgeven wanneer en hoe lang je kan? Ik denk, zeker jij en Maarten, drie weken nodig hebben in de US. Kun je ff mailen naar me (gmail-adres)? Dank en veel plezier daar in Japan!!

Sharp