DEMO SONNANO KANKEINEE!
Door: Edwin Huits
Blijf op de hoogte en volg Edwin
30 Januari 2008 | Japan, Tokio
OK, toegegeven... soms gebeuren er toch nog wel rare dingen in Japan waar mijn (onderbroek) bijna van afzakt. Lees het volgende bericht maar eens:
Leraar neemt kinderen onderbroeken af
Een leraar van een school uit Tokio (Japan) is door de politie gearresteerd, omdat hij een groep jongens onder dreiging van een mes dwong om zich uit te kleden en hun onderbroek aan hem af te geven. De groep van acht jongens in de leeftijd van 12 en 13 jaar speelde op het schoolplein, toen een 26-jarige leraar die lesgeeft aan een andere school, hen benaderde. Twee jongens renden weg, maar de andere zes werden door hem gedwongen om hun broek en onderbroek uit te doen. Eén van de jongens liep hierbij lichte verwondingen op. De leraar wordt ook van verdacht van het stelen van een mobieltje van één van de jongens. De directeur van de school waar de leraar lesgeeft, verklaarde op televisie dat de man een toegewijde leerkracht is.
MAAR NOG EVEN VOOR DE DUIDELIJKHEID...
Tokio/Tokyo is ongeveer net zo ver hier vandaan als Italie van Nederland en dus kan ik nu eindelijk eens de (op dit moment in Japan zo populaire) zin gebruiken: “DEMO SONNANO KANKEINEe” (oftewel: Maar ik heb hier dus niets mee te maken.)
Bedankt overigens voor de felicitaties en de leuke kaarten die ik van jullie allemaal heb ontvangen!!! (En ik ben heel benieuwd hoe het nu bij Judith en Marien gaat...)
Tot later!
Edwin
PS: Teddy had je mijn e-mail ontvangen?
PPS: Voor de snelle lezers die zich afvroegen wat de betekenis was van al die vraagtekens: kennelijk kan waarbenjij.nu geen Japanse karakters aan en dus stonden er alleen maar vraagtekens op de plaatsen waar ik in het Japans had geschreven. Nu heb ik het Japans in deze blog teruggebracht naar 1 zin die ik in westers schrift heb geschreven. (Sorry Tom en Akemi, ik heb het geprobeerd om iets meer Japans te schrijven, maar het lukt dus niet. Ik kijk wel erg uit naar het etentje bij jullie:))
Leraar neemt kinderen onderbroeken af
MAAR NOG EVEN VOOR DE DUIDELIJKHEID...
Tot later!
Edwin
PS: Teddy had je mijn e-mail ontvangen?
30 Januari 2008 - 18:23
Papa:
Edwin,
ook nog maar even langs dit communicatiekanaal:
van harte gefeliciteerd met je 28e (of mocht ik dit niet schrijven ?) verjaardag. Fijne dag gewenst. Tot gauw in Nederland.
papa
30 Januari 2008 - 21:15
Teddy:
Snik, nee, Teddy heeft geen e-mail ontvangen.
Je zal trouwens schooljongensonderbroekenfetisjist zijn.
Wie houdt er van Scrabble?
Oh ja, ik vind dat er mooi voor je (voor je verjaardag) gezongen is.
Groetjes Teddy -
30 Januari 2008 - 21:16
Teddy:
En natuurlijk gefeliciteerd. Ahum je zit nog aan de goede kant van de 30.
Teddy -
31 Januari 2008 - 14:07
Teunis En Joke:
Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag gewenst van ons uit Nijkerk.en hopen je te zien met oma der verjaardag Groetjes Teunis en Joke en de Kids -
07 Februari 2008 - 17:47
Erik Spaan:
Marquis en ik hebben er zin in om snel wat met je te ondernemen!!!
Laat me ff weten hoe ik je kan phonemailen...... -
16 Februari 2008 - 08:55
Hallo Eddy,
laatst schreef je over leraren die de kinderen hun onderbroeken afpakten. Nou hier in Egypte hebben de kinderen geen onderbroeken.
En de kinderen krijgen geen hielprik (diagnose PKU), dus ze laten op een stofwisselingsstoornis volkomen gezonde kinderen gewoon verstandelijk gehandicapt worden van deze blijvende stofwisselingsstoornis.
Ps. ik ben al gevraagd om aan de grote medicijnenfaculteit van Cairo de artsen te gaan leren communiceren met kinderen!
Lieve groet
Teddy... en Teddy is ???? -
16 Februari 2008 - 08:56
Teddy:
foutje: op een stofwisselingsstoornis na volkomen gezonde kinderen