Stilte na de storm
Blijf op de hoogte en volg Edwin
06 Augustus 2007 | Japan, Tokio
Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat ik iets van me heb laten horen. Dit heeft te maken met het feit dat ik even heel erg druk ben geweest, veel heb moeten reizen (en nog steeds veel weg ben) voor mijn werk en weinig internetverbinding heb gehad (en zal hebben tot ongeveer 1 september).
Nu het weer even kan, probeer ik jullie zo goed mogelijk bij te praten.
Het is vrij lastig om jullie helemaal op de hoogte te brengen van alles wat hier gebeurd is in de laatste weken, want er is echt enorm veel gebeurd. Ik zal me in de volgende berichtjes dus beperken tot een slechts een paar van deze hoogtepunten of interessante dingen die hier zijn gebeurd.
Nu het weer even kan, probeer ik jullie zo goed mogelijk bij te praten.