Hulp gezocht! - Reisverslag uit Tokio, Japan van Edwin Huits - WaarBenJij.nu Hulp gezocht! - Reisverslag uit Tokio, Japan van Edwin Huits - WaarBenJij.nu

Hulp gezocht!

Blijf op de hoogte en volg Edwin

02 April 2007 | Japan, Tokio

Toch even een berichtje van mij vanuit Japan.
Dit bericht is een compleet ander bericht dan wat jullie van mij gewend zijn, maar ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen deze vraag lezen, in de hoop dat iemand kan helpen.

Mijn zus moet over twee maanden namelijk haar huis uit en ze heeft nog steeds geen nieuwe huisvesting. Als er dus iemand is die haar op de een of andere manier kan helpen zou dat geweldig zijn.
Alle opties en/of suggesties zijn welkom (niet alleen perse de opties of mogelijkheden in en rondom Nijmegen). Ik hoop echt dat iemand haar hiermee kan helpen.
Als jullie zelf niets weten kennen jullie wellicht weer iemand anders die wel iets weet.

De reacties kunnen eventueel naar mijn e-mailadres gestuurd worden of rechtstreeks op deze site gezet worden.

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Edwin

• 02 April 2007 - 12:31

Tom En Akemi:

We gan ons best doen! Groetjes Tom en Akemi

• 02 April 2007 - 12:31

Itgen:

Ik zal eens even nadenken!!

• 04 April 2007 - 14:01

Tom:

Helaas, alles is verhuurd bij mij :(