De zin van vergaderen
Blijf op de hoogte en volg Edwin
20 Oktober 2006 | Japan, Tokio
Voor iedereen die mij al een foto heeft gestuurd: enorm bedankt! Ik ben er echt heel erg blij mee.
De mensen die nog geen foto hebben gestuurd moeten dit beslist nog doen:)
Gisteren hebben we bij ons op school een concert gezien van een traditioneel Japans orkest. Dit bestaat uit:
3 verschillende koto's, een biwa, 1 of 2 shamisen, 3 verschillende shakuhachi's en de nodige percussie. Voor de mensen die het interesseert: dit is ook de opstelling van zo'n orkest van links naar rechts.
Het was zeer indrukwekkend. Foto's hiervan verschijnen waarschijnlijk maandagavond of dinsdag.
Dit weekend verschijnen er overigens (naar mijn verwachting) ook nog wat aanvullende foto's op eerdere berichten, dus houd de site in de gaten!
Verder ben ik lekker muziek aan het maken en muzieklessen aan het geven onder het mom van "oefenen voor het culturele festival / Bunkasai" en vermaak ik me kostelijk als er weer een vergadering is bij ons op school. Deze vergaderingen illustreren namelijk precies wat ik denk over vergaderingen: meestal zinloos en ineffectief.
De directeur ligt altijd te slapen tijdens vergaderingen en de onder directeur leest de krant. Need I say more?
Waarom vergaderen mensen nog zo veel?
Alvast een fijn weekend!
De mensen die nog geen foto hebben gestuurd moeten dit beslist nog doen:)
Waarom vergaderen mensen nog zo veel?
Alvast een fijn weekend!
20 Oktober 2006 - 05:21
Marvin:
om bij te slapen na al die enkai's natuurlijk... :)
Prettig weekend
20 Oktober 2006 - 08:29
JanP:
Staat een heel rijtje foto's op m'n website -
27 Oktober 2006 - 01:40
Maarten:
dus jij bent geen fan van het poldermodel! mensen vergaderen vooral om te laten zien en horen hoe verekte interessant ze wel niet zijn )of ergeren zich net als jij aan weer zo'n lange zit waar geen einde aan lijkt te komen)