Hallo weer Halloween feest - Reisverslag uit Tokio, Japan van Edwin Huits - WaarBenJij.nu Hallo weer Halloween feest - Reisverslag uit Tokio, Japan van Edwin Huits - WaarBenJij.nu

Hallo weer Halloween feest

Blijf op de hoogte en volg Edwin

06 November 2006 | Japan, Tokio

Omdat ik een beetje moe was geworden van het verkleden voor Halloweenfeesten besloot ik vrijdagavond maar eens verkleed te gaan als mijzelf. Zonder enige moeite ging ik dus naar dit Halloweenfeest toe in Tamana, een gedeelte van Japan dat echt aan de oceaan ligt.
Het was misschien wel de meest fantastische rit die ik tot op dat moment had gemaakt in Japan (inmiddels heb ik een nóg mooiere tocht gemaakt, maar daar over later meer).

Japanners vieren eigenlijk geen Halloween, maar omdat de hele gemeenschap waar we ons in bevinden heel erg geïnteresseerd is in andere culturen waren er ook de nodige Japanners op het feest van afgelopen vrijdag.
Ik denk dat er in totaal wel 100 mensen aanwezig waren en gezien het feit dat dit een huisfeest was is dat een behoorlijk aantal.
Het was erg gezellig en zoals verwacht ging dit feest door tot de volgende ochtend.

Op dit Halloweenfeest heb ik weer de nodige vrienden en vriendinnen gemaakt en handige contacten opgedaan voor het weekend van 18 november. Dan gaan we namelijk met wat mensen naar Fukuoka toe om een sumoworstelwedstrijd bij te wonen. Afgelopen vrijdag heb ik er voor gezorgd dat we voor dat weekend geen geld meer hoeven te besteden aan een hotel. Dat scheelt dus weer.

Na deze wilde nacht was ik blij toen ik weer veilig thuis was.