Breaking News! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Edwin Huits - WaarBenJij.nu Breaking News! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Edwin Huits - WaarBenJij.nu

Breaking News!

Blijf op de hoogte en volg Edwin

10 Juli 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Voor iedereen die het nieuws in Nederland of waar ook ter wereld volgt en heeft gelezen, gehoord of gezien dat er in New York een gebouw is ingestort: WIJ ZIJN BUITEN GEVAAR!

Een gaslek veroorzaakte een ontploffing waardoor een gebouw op East 62 street is ingestort. Alle media willen tot op dit moment erg graag benadrukken dat het NIET om een terroristische actie gaat.

Voor de duidelijkheid: wij zitten in een gebouw (Pickwick Arms Hotel) op East 51 street tussen 2nd en 3rd Avenue.
Er is dus geen enkele reden voor paniek.

Tot slot wil ik trouwens iedereen bedanken voor de leuke reacties tot nu toe.

• 10 Juli 2006 - 14:58

Carolien:

Hai Edwin,
    Wat leuk om zo'n dagboek bij te houden zeg! Gelukkig zijn jullie buiten levensgevaar in New York. Heel veel succes he, vooral straks in Japan!
    Groetjes van Carolien
    (YMCA Gospel Choir)

• 10 Juli 2006 - 14:58

Jan:

Jaja...nou;ik bel de FBI effe dat er een cristen fundamentalist in dat hotel zit :)

• 10 Juli 2006 - 15:21

Guus:

wow!!! ik had nog niks gehoord maar in ieder geval goed om te horen dat je ok bent:)

• 10 Juli 2006 - 20:23

Bart:

Hey Edster!
    I thought we agreed not to fart in your hotel room. Now, see what you did :-)

Hoop dat jullie het verder goed hebben. Wanneer komen jullie nou terug? Ben wel benieuwd wat de customshopjes daar doen :-)

Spreek je snel!

Groetjes!

• 10 Juli 2006 - 22:41

Koen:

Wauw, wat leuk om alles zo te volgen! Geniet ervan jongen! By the way: pak staat je goed....Gr. Koen

• 13 Juli 2006 - 11:24

Sharp:

Mr. E., alles goed dus in de USA. Mooi. Kom je nu snel weer thuis? De band mist je....

• 14 Juli 2006 - 10:09

Marieke Pijl:

Eey Edwin! Heb me niet aangemeld,maar om de een of andere reden wel mailtjes gehad over je berichten. Wat ben jij aan t doen joh? Ik denk jij zit lkkr in Nijmegen vakantie te vieren, nee joh je zit in Amerika:P Waarom ben je daar en hoelang blijf je daar? Nou ik hoor het wel weer, veel plezier ieg. Doei, Marieke

• 14 Juli 2006 - 13:42

Erwin:

Hé Edwin, hoe is het daar in New York? Ik weet zeker dat je daar veel meer meemaakt dan je tot nu toe hier geschreven hebt! ;)

Maar ja, als je zoveel meemaakt is het ook lastig om tijd te vinden om de dingen bij te houden. Zeker als je reisgenoot de helft van de tijd je labtop 'inpikt'. :P

• 14 Juli 2006 - 14:34

Rob:

Hee Man!
    Goed je te kunnen volgen op deze manier. Geniet ervan hè!
    Rob & Joke

• 14 Juli 2006 - 15:30

Erik Spaan:

Wat zie jij er gelikt uit zeg.

Spreek je als je terug bent.

Groetjes aan Nikky.

• 16 Juli 2006 - 19:41

Carla:

Ha die Edwin,
    We moeten volgende week maar eens lekker bijkletsen als je heel even thuis bent. Jongen wat gebeurt er veel bij jou! Leuk hoor!