Your minutes of fame? - Reisverslag uit Tokio, Japan van Edwin Huits - WaarBenJij.nu Your minutes of fame? - Reisverslag uit Tokio, Japan van Edwin Huits - WaarBenJij.nu

Your minutes of fame?

Blijf op de hoogte en volg Edwin

08 Maart 2007 | Japan, Tokio

Ik bedacht me net toen ik de foto’s van Tokyo online zette dat het misschien wel interessant is om wat kennis uit te wisselen via deze website. Ik weet namelijk dat er heel wat mensen zijn die mijn verhalen volgen vanuit Scheveningen en misschien zijn er ook wel andere mensen die iets interessants kunnen vertellen over een vismarkt. Ik ben de eerste die zal bekennen dat ’ie geen verstand heeft van vismarkten en ik heb dus ook geen idee wat er allemaal gebeurt in en rondom zo’n markt. Dus bij deze nodig ik jullie uit om een stukje te schrijven over het reilen en zeilen op vismarkten wat ik dan vervolgens uiteraard zal plaatsen op deze site. Alle anekdotes die ook maar iets met vis te maken hebben kunnen jullie ook aan mij sturen en wie weet kan ik daar dan ook nog iets leuks van uitkiezen voor op de site.

Ganbatte kudasai! (Doe jullie best!)

• 10 Maart 2007 - 11:45

Teun En Joke:

nou edwin ik kan er niet veel van zeggen ,ik weet wel dat het daar erg stinkt.